| Wyprawa w Tatry | |
|
+5Kwinciaa. fifti MICHAŁ:D lukan01 Żółwiu 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Żółwiu
| Temat: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 17:32 | |
| Dziś mieliśmy wstępne rozmowy na temat wyjazdu w Tatry planujemy nocleg w schronisku najwyżej położonym w Polsce Maksymalna liczba miejsc to 8 osób chętnych prosimy o kontakt
Ostatnio zmieniony przez Żółwiu dnia Pon 30 Sie 2010 - 20:00, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
lukan01
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 18:40 | |
| już jest 5 osób : -Michał -żółwiu -bociek -(fifty) te osoby są pewne że chcą jechać pod znakiem zapytania jest uczestnictwo : siczki, pitera i szwagier ponieważ chcą kupić pagera jest jeszcze miejsce dla 3 dziewczyn; -mary(ja) -wacek -maślana (stjopa) "beka nie" - żłówiu
Ostatnio zmieniony przez Koral dnia Czw 2 Wrz 2010 - 23:17, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Najprowdopodobniej nie pojade) | |
|
| |
MICHAŁ:D
| Temat: 456 Pon 30 Sie 2010 - 19:25 | |
| Żółwiu mamy twoje foto od Siczki z ostatniego melanżu u pitera na os. Na Lotnisku foto by Bociek | |
|
| |
fifti
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:41 | |
| HeHe widze że żłówiu zapoznajesz sie coraz bardziej ze Siczką a co do wyjazdu to widze ze juz widnieje naliscie fajnie ze sie zalapalem na kolejny wyjazd | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:49 | |
| Dokładnie Fifti poszedłem za głosem Siczki , dzięks za fotke | |
|
| |
Kwinciaa.
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:53 | |
| ale beka, no nie wytrzymam hahaha. Fajne foto . no moja obecność na liście też jest pod znakiem zapytania, bo nie wiem jakie będę miała plany wtedy. Zabije za stjopę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:55 | |
| Spoko Maślana jedno miejsce dla ciebie jest zarezerwowane jak by co pewnie i dla reszty atomówek
Ostatnio zmieniony przez Żółwiu dnia Pon 30 Sie 2010 - 19:57, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
fifti
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:56 | |
| Noo kurcze mogles mi wczesniej powiedziec zabral bym sie z toba | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 19:59 | |
| na następny melanż z Siczką pójdziemy razem | |
|
| |
fifti
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 20:01 | |
| Noo ja mam nadzieje ze nastepnym razem to nie zapomnisz | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 20:02 | |
| Postaram sie Dobra ale teraz wróćmy do tematu wyjazdowego więc tak mam rozumieć że na 100% jedzie : - Fifti -Bociek -Michael -Karol -Żółwiu (Ja) A pod znakiem zapytania jest narazie Maślana | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Pon 30 Sie 2010 - 23:51 | |
| Kto powiedział, że chce? Po primo do jakiego schroniska? Ja do chatki Terry'ego chce:D ale to na słowacji:) Po drugie: Kiedy? Po trzecie: jak długo? | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 31 Sie 2010 - 11:23 | |
| Karol spokojnie ten wyjazd jeszcze niedokońca jest ustalony troche cierpliwości wszystko w swoim czasie | |
|
| |
Kwinciaa.
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 31 Sie 2010 - 21:35 | |
| nie wiadomo czy Karolina i Mary też pojadą, one są w takiej samej sytuacji jak ja . | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 31 Sie 2010 - 22:44 | |
| Czyli w jakiej? Macie juz porezerwowane wszystkie weekendy do konca roku? | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 0:03 | |
| mozna tak powiedziec, Karolu ; p | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 8:58 | |
| Hmm no to niezbyt dobrze bo wszystkie wyjazdy są zaplanowane w weekendy | |
|
| |
fifti
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 12:14 | |
| kurcze moja obecnosc na liscie tez jest pod znakiem zapytania moj powod jest taki ze w piatki mam lekcje do 15 a do tego jeszcze wszystkie sa zawodowe i jak narazie powiedzieli mi ze mnie nie zwolnia ale postaram sie cos zalatwic
Ostatnio zmieniony przez fifti dnia Sro 1 Wrz 2010 - 13:07, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 12:50 | |
| Fifti kurcze zaraz się okaże że nikt nie ma czasu chyba nie chcecie żeby najlepiej zgrana grupa się rozsypała
Ostatnio zmieniony przez Żółwiu dnia Sro 1 Wrz 2010 - 15:58, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Kwinciaa.
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 15:54 | |
| nie ale możemy mieć zawsze . | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Sro 1 Wrz 2010 - 16:01 | |
| Masz na myśli że znajdziesz czas oby bo chociaż żeby jeszcze na ten wyjazd nam się udało pojechać ponieważ to będzie kontynuacja trasy z poprzedniego wyjazdu w Tatry pamiętacie pogoda się zepsuła i musieliśmy wracać do Krakowa | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 14 Wrz 2010 - 16:53 | |
| Uwaga P.Mariusz poinformował mnie o zmianie planów zamiast jechać w Tatry wyruszamy na Leskowiec będzie to 1,2,3 październikka osoby chętne proszę aby przyszły na Skauta w piątek o godzinie 18:00 | |
|
| |
lukan01
| Temat: leskowiec Wto 14 Wrz 2010 - 20:57 | |
| szkoda tylko że to nawet 1000 m nie ma | |
|
| |
fifti
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 14 Wrz 2010 - 21:14 | |
| Kurcze szkoda ze nie jedziemy jednak w Tatry Ale powiem ze lepsze to juz jakbysmy mieli nigdzie nie jechac ;] Mam nadzieje ze bedzie dobra pogoda ^^ | |
|
| |
Żółwiu
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry Wto 14 Wrz 2010 - 22:26 | |
| Racje masz lepsze to niż nic chociaż żałuje , że niepojedziemy w Tatry bo bardzo się na nie napaliłem i wogóle głupio , że atomówki niejadą będzie bez nich mi smutno | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wyprawa w Tatry | |
| |
|
| |
| Wyprawa w Tatry | |
|