| Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Koral Admin
| Temat: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 17:13 | |
| No to opowiadajcie jak było co było najciekawsze najśmieszniejsze itd Wg mnie superowooooo i najlepszy tekst: -jaka to góra?? -Oświetlona | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 17:32 | |
| No no opowiadac jak było |
|
| |
Chief
| Temat: Jak było! Sob 28 Mar 2009 - 18:30 | |
| Wędrowalo sie spoko, tylko raz zabłądzilismy w ruinach zamku.Stop Noc była ciemna, sniegu duzo! Stop Skuci wymęczeni, niewyspani Stop Niektórzy niedojadali. Stop! Jeden nadryziony. Stop! Wrażenia i widoki niesamowite. Stop! Pokój mały ciasny. Walencja. Stop! Jednemy było za cięzko i pozbył sie spiworu. Stop! Jest co wspominać. Koniec | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 18:33 | |
| No horn pięknie to ujoleś a w pokoju było dużo miejsca Najlepszy wyjazd!!! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 18:48 | |
| |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:40 | |
| było super a najlepsze było jak michałek wyrzucił śpiwór |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:42 | |
| hahaha. xdd Człowieku ciężko mu było, to sie wkurzył i wywalił śpiwór w krzaki. | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:44 | |
| A tak ten to mi się bardzo podobało, chociaż byłam głodna i zmęczona. Pokój był mały i mokry, ale zarazem przytulny. x33 A i fajne też było siedzenie na przystanku, jeszcze trochę o wróciłabym rowerem do Krk. xdd | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:46 | |
| ja nastepnym razem tez wyrzuce a ogolnie ok troche bary bolą ale zadowolony jestem a co do warunkow bywalo gorzej | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:48 | |
| No, Arczi Ty się chyba nie wyspałeś za bardzo. xdd Ja, kwincior, gacek i marlena byłysmy jeszcze potem w McDonaldzie, ludzie sie na nas dziwnie patrzyli.. x_O | |
|
| |
gacuś.
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:49 | |
| mi się podobało. warunki nie najlepsze. ale na luboniu było gorzej. ciężko się szło. ale wszyscy dotarliśmy cali i zdrowi | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 20:56 | |
| A i podobało mi się jeszcze jak Michałek sobie skarpetki przebierał.! xdd | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:08 | |
| nie nabijajcie sie z michalka... a co do wyspania to nie zabardzo ale i tak bylo super | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:12 | |
| nie nabujam się z niego, mialam napisac co mi sie najbardziej podobalo, wiec macie. x33
Mam nadzieje, ze nikogo nie obudzilam moim chrapaniem. xdd | |
|
| |
Arczinhg
| |
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:17 | |
| hehe, ej weźcie mnie nagrajcie jeszcze kiedys jak chrapię, bo chce się z siebie posmiać trochę. xp | |
|
| |
Arczinhg
| |
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:24 | |
| Dość czego, skauta.?
Chyba żartujesz. ;p | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:26 | |
| siebie i swojego chrapania | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:31 | |
| no siebie jum mam dosc, ale chrapania to jeszcze nie. ;p | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:54 | |
| Mery chyba byś wolała nie nagrywać swojego chrapania, bo Arczi wykorzysta to i to dość brutalnie Zna funkcje "powtorzenia" i nie odpuszcza hehe i w końcu mi sie nie udało i kimnołem się Wie ktoś co z czokletmenem ?? nic się nie odzywa:D zjedli go? | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 21:58 | |
| Nie wiem, może poszedł po jakiś zapsa czekolady.
Na szlaku coś mi wspominał, że sie do jakiejs kolezanki wybiera. xdd | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 22:03 | |
| Cały czoklemen jak tam Mery zdrówko po górach??:>:* | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 22:09 | |
| u mnie w porządku, oglądam se Nianie, jutro na szczescie nie ma szkoly, a czuje sie ok. Nic mnie nie boli. ;p
A jak tam Ty.? ;** | |
|
| |
Koral Admin
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) Sob 28 Mar 2009 - 22:15 | |
| ja też dobrze ale czuć że troszke się ruszało to dobrze że nic Ci nie jest :** a ciekawe jak tam reszta?? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) | |
| |
|
| |
| Wrażenia i opinie po wyprawie na Kudłacze :) | |
|