| SKAUT GROTOŁAZ ! | |
|
+5Gumi$ .WerOoniCzka ** Kwinciaa. Mery Chief 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Chief
| Temat: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 18:40 | |
| Kto chce jechać i dlaczego? | |
|
| |
Mery
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 20:29 | |
| No, to ja chciałabym bardzo pojechać na tego grotołaza, ponieważ po ostatnim pobycie w jaskini mylnej bardzo mi się to spodobało. Zaczęłam się mniej bać ciemności i wilgoci, która zazwyczaj w nich panuje. Myślę, że bez większych problemów mogę poruszać się, na kolanach między małymi korytarzami i kiedy potrzeba włazić w największe błota lub wody. Ogólnie to chciałabym uczestniczyć w pierwszej takiej wyprawie z MORS-owego SKAUTA. ^^
To tyle ode mnie. ;** | |
|
| |
Kwinciaa.
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 20:37 | |
| Ja bym chciała pojechać na grotołaza ponieważ nie byłam jeszcze w jaskini z taką wspaniałą ekipą ze skauta xdd Chcę też jechać ponieważ chciałabym się sprawdzić jak to będziee . W ogóle zawsze jest fajnie i mam nadzieję że na grotołazie też będzie superr Mam nadzieję, że pojedzie także Ana | |
|
| |
.WerOoniCzka **
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 21:03 | |
| Hmm.. Jaa bym chcialaa poniewaaz.. Jeszcee nigdy niiee bylam w jaskiniiach z takaa ekipaa Skautaa.! ;DD iii fajnaa takaa zmiana.. Boo z Skauteem zawszee jezdzimyy w gory.! A teraaz do jaskiin.! Wydajee mi siee ze mozee byc bardzoo fajniee..! ii ze mi siee too spodobaa.! ;** | |
|
| |
Gumi$
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 21:30 | |
| Chciałabym jechać na Grotołaza, ponieważ uwielbiam wyjazdy z tymi ludźmi. I nie ważne gdzie pojedziemy zawsze jest fajnie, dlatego ja zapisuje się już na wszystkie wyprawy... Trochę się zdziwiłam jak się dowiedziałam, że wyjazd jest do jaskini, bo zawsze wyjeżdżamy w góry. Myślę, że jak wszyscy skauci pojadą to będzie super zabawa i dużo się uśmieję xDD | |
|
| |
Dusiaczek1992
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 21:36 | |
| Bardzo by mi zależało by pojechac tym razem na inna wyprawe do jaskini poniewaz bedzie to nowa przygota taka ktorej jeszcze nie doswiadczyłam....Bedzie troche strachu śmiechu no i oczywiście bombowa zabawa heh :* | |
|
| |
Arczinhg
| |
| |
Dusiaczek1992
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 22:55 | |
| Arczi ty jesteś mało wylewny.... ale mogłbyś sie troche postarac chociaz by uszczęśliwic Horna :p | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:00 | |
| niestety ze mnie sie nie wyciagnie motywacjji ja ja mam i tyle nie umiem jej tlumaczyc | |
|
| |
Dusiaczek1992
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:01 | |
| nauczymy cię bez spiny.... ludzie sie zmieniaja heh (to są twoje słowa ) | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:04 | |
| tego akurat nie moge dla was zrobic | |
|
| |
Dusiaczek1992
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:05 | |
| a afro dla na s zrobisz ?? hehehe | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:09 | |
| | |
|
| |
Dusiaczek1992
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:11 | |
| chcesz sie przekonac ze da sie cos z tym zrobić ?? :p | |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:11 | |
| ja wiem co sie da a co nie | |
|
| |
Chief
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Nie 29 Mar 2009 - 23:44 | |
| Mozesz napisac od pauzy! Wiem, ze potrafisz! | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Pon 30 Mar 2009 - 9:50 | |
| No to tak... ja bym chciała jechac na Grotołaza ponieważ nie byłam jeszcze na żadnej wyprawie ze Skautem a podejrzewam, że będzie to niezła zabawa. Poza tym chciałabym się wkręcic trochę do ekipy i myślę że ten wyjazd mógłby mi to umożliwic. Heh no to chyba tyle |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Pon 30 Mar 2009 - 16:10 | |
| No własnie a kto organizuje? bo z tego co pamietam mam listy zrobic... |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Pon 30 Mar 2009 - 16:15 | |
| A tak kwestią motywacji ...to chcę pojechać na wyprawę Grotołaz bo lubię chodzić po jaskiniach,ciemnych zakamarkach .... podczas ferii również miałam okazje będąc w Jaskini Mylnej,co było super przeżyciem z jedną czołówką na grupke ok.15 osobową przynajmniej było śmiesznie:) a ten wyjazd to wspaniała okazja to bliższego zapoznania się z ludźmi i do super zabawy:) |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Pon 30 Mar 2009 - 20:07 | |
| Na Grotołaza chcę pojechać, bo: - to byłby mój pierwszy wyjazd ze Skautem - przekonałabym się na własnej skórze, czy rzeczywiście na każdej wyprawie jest tak super ( w co nie wątpie oczywiście ) - jaskinie i nietoperze są świetne ;-) - to intrygująca nazwa xddd |
|
| |
Arczinhg
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Pon 30 Mar 2009 - 23:24 | |
| -chce jechac -nie napisze motywacji -niewiem co napisac -heh | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Wto 31 Mar 2009 - 8:41 | |
| pewnie ze chcialabym jechac...bylo by smiesznie a pozatym nowe wrazenia i doswiadczenia...hahaha :& |
|
| |
CzokletMEN
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Wto 31 Mar 2009 - 14:42 | |
| Chciałbym pojechac bo to jest nowe doswiadczenie a doswiadczenie trzeba w zyciu zbierac | |
|
| |
gacuś.
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Wto 31 Mar 2009 - 21:49 | |
| a więc.. chiałabym jechać na grotołaza. ponieważ chciałabym przeżyć coś takiego nowego. chciałabym się sprawdzić i wogóle. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! Sro 1 Kwi 2009 - 11:35 | |
|
Ostatnio zmieniony przez Raczi dnia Sro 1 Kwi 2009 - 17:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: SKAUT GROTOŁAZ ! | |
| |
|
| |
| SKAUT GROTOŁAZ ! | |
|